By Noa pakketen

Steak Tartaar pakket

Klassiek Mövenpick gerecht, in een houten wijnkist, de ingrediënten en instructies om steak tartaar te maken voor 2 personen met een fles Mövenpick wijn (Primitivo). Eén van de Signature Dishes van Mövenpick: de beroemde Steak Tartare! Nu hebben we deze ook To Go! Alle ingrediënten en een handige uitleg om dit smaakvolle gerecht thuis te kunnen eten… Met natuurlijk een heerlijke fles Mövenpick Wijn (Primitivo)!

Bestellingen moeten voor 19:00 zijn besteld. Pakketten moeten voor 20:00 zijn opgehaald i.v.m. de maatregelen

Prijs: €40,00

Charcuterie box

Charcuterie pakket inclusief San Daniele, Coppa and Bresaola, Vacherin mont dór en wijn (Primitivo). Nu verkrijgbaar bij by NOA! Een heerlijke box met lekkernijen, helemaal klaar om van te genieten. Diverse vleeswaren (San Daniele, Coppa & Bresaola)  en een heerlijke kaas (Vacherin Mont d’Or). En natuurlijk kan de Mövenpick Wijn (Primitivo) niet ontbreken. Pakketten moeten worden opgehaald op locatie.

Bestellingen moeten voor 19:00 zijn besteld. Pakketten moeten voor 20:00 zijn opgehaald i.v.m. de maatregelen

Prijs: € 30,00

Chocolade box

Echte Zwitserse chocola, van Mövenpick zelf. Nu niet alleen meer te koop in de Shop, maar ook to go! White Lemon, Chocolate Chips, Maple Walnut, 72% Cacao en de Exquisite Classic, allemaal in een pakket. Ontzettend leuk voor onder de kerstboom… Of eet je hem toch zelf lekker op?

Prijs: € 15,00